Juuds Quilts bij Quilt en Zo

4
6680

Enige tijd geleden ben ik gevraagd door de Quilt en Zo of ik voor hun zou willen bloggen. Goede vraag, wil ik dat wel? Ik had net een heel epistel gelezen van een blogster die ook benaderd was en bedankt heeft. Dat bedanken kon ik mij ook goed voorstellen. Je vraagt ook best wel wat. Aan de andere kant is dat misschien ook wel de uitdaging. Belangeloos, net zoals op mijn eigen blog, het hebben over quilten en wat mij daarin bezig houdt. En daar krijg ik nu een extra platform voor aangeboden! Hoe leuk is dat?

Een leven zonder quilten is inmiddels ondenkbaar. Dat ik ooit, ooit heb kunnen denken dat het VOLSTREKT belachelijk is om 1 heel uur te rijden om in een quiltwinkel te komen is nu VOLSTREKT ondenkbaar! Zonder deze hobby had ik heel veel niet mee gemaakt (en wie weet wat ik dan wel gedaan had). Geen reizen met mijn zus en vriendinnen naar de Verenigde Staten bijvoorbeeld. Geen e-mail contact met quiltsters Down Under. Geen babbels met een quiltvriendin in Seattle Washington. Geen Show en Tellen overal en nergens. Geen leuke lievere reacties op mijn blog, of ontmoetingen op beurzen in Nederland en Frankrijk. Geen lieve schat die in Parijs mijn dochter en haar vriendin op stond te wachten op het Gare du Nord en een oogje in het zeil hield.

Quilten is absoluut een verrijking van mijn leven. Het heeft mij veel gebracht en hoop ik dat het mij nog heel veel brengen mag. Leuke bee’s met vriendinnen, ontmoetingen met quiltsters over heel de wereld, quilt-weekenden-weg en nu dus ook bloggen bij de “quilt en zo”. Geen idee of het verschillend wordt van het bloggen op JuudsQuilts of niet. Een ding is wel zeker, ik ga er mijn best voor doen. Natuurlijk hoop ik ook hier reacties van jullie te mogen ontvangen. Misschien heb je wel een suggestie!

Tot “Quilt en Zo”

Juud

En ook hier; Remember; Better finished than perfect!

 

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in