Maak kennis met… de Angels!

0
184139

Stitchery, vrolijke lapjes en lachende gezichtjes…

Zes jaar geleden alweer, was ik wat aan het kriebelen. Gewoon met potlood op papier, zo begint bij mij elk ontwerp. Langzaam verscheen er een meisje, met een grote, blije glimlach. Paardenstaartjes in haar haar, vleugeltjes en een enorme bloem in haar handen. De Garden Angel was geboren!

Het is maar 32 x 32 cm ‘groot’, maar wat een leuke reacties kwamen er op dat kleine quiltje! Er was vraag naar patronen en stofpakketjes. We begonnen voorzichtig met 20 pakketjes, maar al snel moest er flink wat stof bij gehaald worden, want we wilden de mensen niet teleurstellen!

Maar het bleef niet bij de vraag naar patronen en pakketjes, want veel mensen waren nieuwsgierig of er meer Angel quiltjes zouden komen. Dat hoefden ze geen 2 keer te vragen, want het was zo’n leuk werkje geweest en ideeën? Die had ik genoeg!

Zo volgden er nog verschillende Angels, allemaal met hun eigen thema. Zo is er een Quilt Angel, een Christmas Angel, een Household Angel en zijn er ook twee dikke vriendinnen op het Angel Friends quiltje.

Onlangs zei Philippe: “je moet ook een ‘echte’ Angel maken!” Tsja, dat wist ik niet helemaal zeker, want een popje maken (ik naai alles met de hand) vind ik wel leuk, maar dat opvullen, bah!, daar vind ik niks aan. Maar gelukkig zag het engelpopje toch het licht. En de naam? Die werd door onze volgers op Facebook gekozen. Het werd, heel toepasselijk: Angelina!

Gisteren heb ik de eerste steekjes gezet aan een nieuw Angel quiltje. Weer met een nieuw thema natuurlijk. Maar wat het precies wordt? Dat blijft nog even een verrassing. De vorderingen kun je alleszins volgen op mijn blog en Facebookpagina.

Veel quiltplezier!

Ellen

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in