Stitch & Quilt 89 (ook online)

0
306

Blaas textiel een nieuwe leven in met de designs die we in deze editie voor je klaar hebben gezet.

Wist je dat je met afgedankte jeans hele toffe dingen kunt maken? Je kunt er zelfs meubelstukken van maken. Ga bijvoorbeeld voor een trendy poef die afgewerkt is met Sashiko en decoratieve steken. Of maak je interieur af met een wandhanger met een statige reiger. Hang ‘m boven de bank of decoreer zo de zithoek in de tuin. Van broek naar hoed? Het kan allemaal! Lees hoe je van oude jeans of restjes stof een hoedje met geborduurde bloemen kunt maken. Of ga voor de leuke kattentas met doorlopende staart!

Ook gaan we verder met een aantal series uit de vorige editie. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het derde figuur van de onmogelijke sampler of geef een extra dimensie aan de koolmeesquilt dankzij het appliqueren. Maak de laatste blokken van Delfts Blauwe deken en voeg alle blokken samen tot een prachtig geheel. Heb je zin om iets te pimpen? Pak er dan een oude blouse of jasje bij en borduur er een verenpatroon op.

Verder kijken we in dit nummer alvast vooruit naar de zomer. Ga aan de slag met een stranddeken met draagriem of met tas Mira die gemaakt is met de quilt-as-you-go-methode. Of maak een mooie wandquilt voor aan de schutting. De tweezijdige tafelloper is een echte blikvanger voor een tuindiner!

De redactie wenst je heel veel doe- en leesplezier toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in