Australian Dutch Connection Quiltshow 26 tot en met 29 april 2017

0
3928

Als je een lezer bent van mijn blog heb je er al over gelezen. De quilttentoonstelling staat voor de deur. Nog 44 nachten slapen, dat is niet veel meer.

En dus had ik afgelopen zaterdag een bespreking in de kerk, met Anette van Goor, verhuur, en Aalt Petersen, beheerder. Het was geweldig leuk om te merken dat wij zoveel bijval krijgen van deze twee mensen op onze voorstellen. Heerlijk om te merken dat wanneer wij vragen om een lekkere zit/rust/quilt-hoek daar enthousiast op gereageerd wordt. Koffie, thee, lichte lunches alles gaan zij verzorgen, zodat jij ook voor je natje en je droogje terecht kunt.

Wat bijzonder dat wij als tweede (na Quiltmania’s ‘pour l’amour du fill’ in april) alle nieuwe quilts van zowel Di Ford Hall als Petra Prins mogen showen aan jullie. Idioot dat terwijl wij nu nog verlekkerd kijken naar een boek dat nog niet eens verschenen is wij alle quilts die er instaan over 42 nachtjes in handen zullen hebben om op te hangen in de St. Joriskerk in Amersfoort.

Wist je dat de quilt die uitgekozen is door quiltmania ook de quilt is waarvoor wij een workshop voor verzorgen op de openingsdag? Je kunt dan de hele dag werken aan deze beauty onder leiding van Petra Prins zelf. Voor de lunch wordt gezorgd, en blijft er tijd genoeg over om vooral over de tentoonstelling te kunnen lopen.

Het beloven vier volle quiltdagen te worden. Lezingen, shows en tells, workshops. Voordat het zover is houd ik mij nog even bezig met display borden, maten van tafels, de nodige publiciteit. En zal ik de ‘i’ zoeken voor de nodige puntjes, het moet wel helemaal tip top in orde zijn natuurlijk. Wanneer organiseer je nu zo een mooie tentoonstelling?

Voor meer informatie kun je mijn blog lezen of lekker kijken op de site van Petra Prins Patchwork. Hier vind je een aparte pagina waar het programma duidelijk in omschreven staat.

Ik hoop jullie daar allemaal te mogen ontmoeten.

tot blogs,

Juud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in