Even voorstellen: Wietske van Bossche Quilts & Meer

0
9171

Mijn naam is Wietske, ik ben 62 jaar en 40 jaar getrouwd met Herman. We hebben drie getrouwde kinderen en enkele kleinkinderen. Ik ben altijd al creatief geweest maar heb sinds een aantal jaren het quilten ontdekt, wat niet alleen een hobby is geworden maar ook heeft geleid tot een gezellige quiltwinkel in hartje Den Bosch: Bossche Quilts & Meer.  Zingen in koren vormt een belangrijk onderdeel in mijn leven, maar het allerleukst zijn toch wel de bezoekjes van en aan de kleinkinderen. WietskeIk wil jullie graag laten meegenieten van alles wat ik meemaak: Iedere week houd ik jullie op de hoogte van wat er speelt in mijn leven, de winkel en mijn vorderingen op quiltgebied.

Volg Wietske op haar blog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in