Quilt & Zo 43 (ook online)

0
2706

Deze uitgave staat bomvol winterse projecten! Wat dacht je van een prachtige winterse quilt met vogelhuisje en vogels en een mooie layercake? Voor gezelligheid in huis heeft Maaike Bakker prachtige ontwerpen gemaakt voor een tas, placemat en pannenlappen. Verder inspireert Eke Krug je met haar prachtige leesverhaal en mooie projecten. En natuurlijk gaan we ook verder met deel 3 van de Fragmental Star-quilt en het tweede deel van de applicatiequilt met bloemen.

 

 

 

 

 

Inhoud

Ga aan de slag met winterse projecten. Gebruik boerenstofjes, betoverende sterren of een verzameling bloemen voor een mooie deken of muurquilt. Je kunt ook aan de slag met accessoires zoals een ecoprint sjaal, clutch of een hippe tas. Maak een mooie trapeze loper, mandala tafelloper of andere keukenaccessoires.

Hiernaast zijn er nog veel meer muurquilts en dekens te vinden in deze uitgave. Denk aan een dorpje of vogelhuisje aan de muur, een kleurrijke ster of een kunstwerk in zwart en wit. Ben je bezig met de BOM? Deel 3 van deze serie wordt beschreven. Zelf iets ontwerpen? Dat kan ook! Ontwerp je eigen kussen. Iets maken voor je pop? Ook dat kan met een poppendekentje en kussentjes. 

Laat je inspireren door een beursverslag, de laatste nieuwtjes, inspirerende quiltboeken en een interview met Eke Krug!

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in