Stitch & Quilt 88 (ook online)

0
100

Losliggende snoeren, opladers en garen, wie kent het niet. Deze editie van Stitch & Quilt staat daarom in het teken van opbergen. We gaan aan de slag met handige opbergers, zoals een buideltas, sleutelhoesje en een hoes met opbergvakken voor over de strijkplank. Zo raak je niets meer kwijt. Speciaal voor moeders en oma’s met jonge (klein)kinderen maken we een wandquilt met een tandenfee, inclusief vakje waar je de tandjes in kunt bewaren.

In het vorige nummer zijn we gestart met drie series waar we nu mee verder gaan. Zo leggen we je uit hoe je een bijzondere vaas borduurt, die hoort bij het stilleven met 3D orchideeën. Daarnaast maken we de driehoeken die horen bij de prachtige koolmeesquilt en gaan we verder met het tweede deel van de boeiende onmogelijke sampler. Ook starten we met een nieuwe serie, een unieke Delfts Blauwe quilt met kussen. In deze uitgave maken we een aantal blokken en het kussen.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een snelle tafelloper voor Pasen? We bieden twee verschillende patronen, voor de quiltsters en voor de stitchers. Zo wordt het paasontbijt een waar feest. Met het canvas met tulp haal je het voorjaar zeker in huis. Ook leuk om het patroon te borduren op een kussen. Verder vind je in deze uitgave vijf kleurrijke kussens met verschillende patronen, een hippe tas met ginkgo bladeren en een kom met vijf hoeken. De vijfhoeken die je hiervoor maakt zijn ook leuk als onderzetter. In juni start een nieuwe QAL van BERNINA en Sugaridoo. We laten je alvast het resultaat zien en vertellen
je meer over deze gave wandquilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in