Stitch & Quilt 86 ( ook online )

0
1557

Voor je ligt de nieuwe Stitch & Quilt Kerstspecial, die bol staat van prachtige projecten in uiteenlopende sferen. Van traditioneel tot super modern, onze ontwerpers hebben aan iedereen gedacht. De redactie is enorm trots op de mooie mix van Stitch & Quilt projecten.

Maaike Bakker heeft unieke kerstkaarten ontworpen en natuurlijk zijn daarvan de benodigde stoffen ook te koop. Tevens heeft zij samen met Ioana Scona de prachtige quilt, Kerstmis in Europa, ontworpen. Het stofpakket hiervoor is eveneens te bestellen. Corrina Kleter heeft een Mix & Match Kerstquilt ontworpen, die je helemaal afmaakt met speciale knopen die bij deze quilt matchen.

Verder vind je in deze uitgave een project waarbij kerstengeltjes de hoofdrol spelen. Zij zullen niet misstaan op de schoorsteen- mantel, maar zijn zeker ook geschikt om de kersttafel mee aan te kleden. Je vindt hiervan een uitgebreide beschrijving voor zowel het naaien als het machinaal borduren. Heel bijzonder is het winterwonder project. Hierbij worden drie metalen ringen achter elkaar geplaatst om zo driedimensionale dieptewerking in het project te krijgen. Natuurlijk zijn er nog veel meer projecten om heerlijk mee aan de slag te gaan.

De redactie wenst je veel maakplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in