Quilt & Zo 82 (Ook online)

0
1258

Voor je ligt een splinternieuwe Quilt & Zo kerstspecial, boordevol uitdagende projecten die weer met veel liefde gemaakt en ontworpen zijn door quiltdesigners. Je kunt dus op tijd beginnen met het quilten van je eigen versieringen voor in de boom of die warme Scandinavische quilt!

Naast sfeermakers als de paper piecing kerstsok van Maaike Bakker en verschillende winterse kussens, vind je in deze special veel quilts met sterren, dennenbomen, sneeuwvlokken en andere kerstmotieven voor op tafel of aan de muur. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een van de drie leuke adventskalenders en het aftellen kan beginnen.

Verder vertellen Mieke en Lucy Okkema hoe je met de collagetechniek, die ze in Quilt & Zo 81 uitlegden, een placemat met kerstballen en een wandkleed met besneeuwde kerstboom maakt! En lees je op pagina 58 over de nieuwe naaimachines die gebaseerd zijn op de geliefde stofontwerpen van textielkunstenaar Kaffe Fassett. Misschien een leuk kerstcadeautje? Blader dus snel verder naar alle prachtige projecten, want voor je weet is het kerst!

De redactie wenst je heel veel doe- en leesplezier toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in