Open Dagen Bordurama en Quiltstoffen.nl

0
2907

Op 5 en 6 oktober 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur vinden de Open Dagen plaats in de showroom van Bordurama en Quiltstoffen.nl in Rijen. Van harte welkom!

Wat kun je hier zoal verwachten? Er is een quilttentoonstelling met minstens 25 bijzondere quilts. Daarnaast zullen er demonstraties zijn, zoals: Amish star vouwtechniek, Glas-in-loodtechniek, Windowpanel techniek en Jaybird liniaal techniek. Je kunt voorbeelden bekijken, gemaakt met stoffen uit onze collecties en verder verrassend bezig zijn met Flannels, Woolens applicatiestoffen en Sashiko-stoffen. Doe mee met de mini-workshop(s): 3D-quiltblokje ‘molentje’ maken, Touwmandje of snij quiltblokken met de AccuQuilt stofsnijmachine. Maak tevens kennis met onze huidige workshops en mogelijkheid tot inschrijven.

Bezoek ook de daglichtlampen-showroom; reken maar dat je valt voor het fijne en praktische licht! Natuurlijk zijn er leuke aanbiedingen, want we ruimen ook een deel op.

Er staat koffie, thee en fris voor je klaar, natuurlijk met iets erbij volgens de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid.

We willen je graag ontvangen in onze showroom in ons bedrijfspand:Bordurama
Van Ghertstraat 10
5121 HZ Rijen
Tel. 0161-851602 en 0161-232295

Er is voldoende parkeergelegenheid. Tot 5 of 6 oktober! Of op onze webshops, open inloopdagen en Quiltbees!

www.quiltstoffen.nl
www.bordurama.nl
www.daylightshop.com

Follow on Facebook – Instagram

Met groet!
Team Bordurama –Quiltstoffen.nl

BorduramaBordurama woolens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in