Quilt & Zo 76 (ook online)

0
1430

Wij kijken uit naar lekker zomerweer zodat we naar buiten of erop uit kunnen. Genieten van de mooie kleuren om ons heen. Daarom staat dit nummer in het teken van kleur, vol met kleurrijke quilts. Maar ook de tuin en bloemen spelen een centrale rol met mooie dekens. Natuurlijk mogen een fleurig tafelkleed en opvallende kussens of dat vrolijke picknickkleed niet ontbreken. En als het een keer wat minder mooi weer is, gaan we gewoon in huis aan de slag met handige opbergers of met de quilt ‘Voor altijd’ met stukjes stof van kleding van je kind, voor een blijvende herinnering.

Ook gaan we verder met verschillende series, zoals ‘Rose star’ met de opvallende patronen en ‘Positief & Negatief’ met contrastkleuren. Natuurlijk vergeten we de mysteryquilt ‘De natuur op haar mooist’ met de prachtige kleuren niet. En we starten met een nieuwe 2- delige serie, namelijk het ‘Ganzenbord’. Maak eerst het spel en daarna gezellig met familie of vrienden om de tafel. Uren (speel)plezier gegarandeerd!

Kortom, een editie die vol staat met inspiratie voor prachtige, kleurrijke en gedetailleerde projecten. Dit nummer wil je niet missen!

De redactie wenst je heel veel doe- en leesplezier toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in