Quilt & Zo 75 (ook online)

0
1707

Dit gloednieuwe themanummer heeft speciaal voor deze editie de titel ‘Quilt & Sew’ gekregen! Naast uitdagende quilts staan hierin ook handige naaiprojecten zoals een regenponcho, een hoes van wasdoek voor om je tissuebox of handige rugzakken. Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor in de keuken? Met de vaatdoekjesrol heb je altijd een schoon doekje bij de hand en heb je geen afval, ideaal!  

We brengen de natuur dichterbij met een konijntjeskussen, maar ook met een bos vol dieren (in deze uitgave deel 1). Uiteraard werken we ook verder aan de Mysterie natuurquilt van pagina 72. Deze editie leer je meer over stoffen stempelen en verven. 

Ben jij een liefhebber van quilten met de hand? Blader dan door naar het vrolijke  borduurwerk met libellen en bloemen op het mapje van pagina 77. Wie weet ben jij onbewust ook aan het “slow stitching”, Françoise Maarse vertelt je er over in haar nieuwste column. Liever aan de slag met de naaimachine? Dan is de bedrunner wat voor jou! Voor een ieder wat wils!

De redactie wenst je heel veel doe- en leesplezier toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in