Quilt & Zo 55 Kerstspecial (ook online)

0
3024

Daar is hij dan, de Quilt & Zo Kerstspecial van 2018. Een uitgave vol kerstprintjes, sterren, dennebomen en andere winterse elementen. Zo maak je bijvoorbeeld op pagina 12 een leuke quilt met een grote kerstboom. En ga je op pagina 14 aan de slag met vijf verschillende kerstdecoraties voor in huis.
Denk daarbij aan een tafelloper, kussens, miniquiltje voor aan de muur en staande dennenboompjes van stof. In één klap haal je de warme sfeer van Kerst in huis!

Ga je liever voor wat algemenere winterthema’s? Dan is de mandala op pagina 65 echt iets voor jou. Je gebruikt die heel gemakkelijk als kleedje onder de kerstboom, maar het staat ook goed op tafel!

In deze editie kom je ook een aantal projecten tegen waar sneeuw centraal staat. Bekijk bijvoorbeeld eens de quilt ‘Let it snow’ op pagina 74, waar een gezellig dorpje bedolven is onder een dikke sneeuwlaag, of ga in de weer met de sneeuwkristallen verwerkt in een tafelloper op pagina 51. De katjes in kersttenue op pagina 56 geven een vrolijke noot aan de uitgave.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in