Quilt & Zo 44 (ook online)

0
2597

Quilt & Zo 44 staat bomvol winterse projecten! Wat dacht je van een prachtige winterse quilt met vogelhuisje en vogels en een mooie layercake? Voor gezelligheid in huis heeft Maaike Bakker prachtige ontwerpen gemaakt voor een tas, placemat en pannenlappen. Verder inspireert Eke Krug je met haar prachtige leesverhaal en mooie projecten. En natuurlijk gaan we ook verder met deel 3 van de Fragmental Star-quilt en het tweede deel van de applicatiequilt met bloemen.

 

 

 

 

 

Inhoud

Van deze uitgave krijg je echt zin in het voorjaar! De redactie heeft de lentekriebels in ieder geval al aardig te pakken. Natuurlijk zorgen we dit voorjaar voor een prachtig aangeklede paastafel. Of je dat doet met een mooie loper, placemat, onderzetters of wandkleed dat is helemaal aan jezelf, want er is keuze genoeg in welke stijl of kleurencombinatie je dit ook wilt doen.

Naast het voorjaar vind je hier de maanden maart & april uit de Quiltkalender, namelijk een handige omslag voor een multomap en de kruisjes/bloemenquilt.

Elly Prins vertelt met veel passie over haar werk en de liefde waarmee ze voor veel quilt(st)ers hun mooi gemaakte quilts mag doorquilten met de longarm-machine. Naast dit inspirerende verhaal krijgen we ook een kijkje op de magische quilts van Jen Kingwell.

Wil je meer weten rondom technieken, dan vind je in deze uitgave een duidelijke uitleg rondom appliqueren met Apliquick. Verder vind je een vrolijk babykleed inclusief compleet zelfmaakpakket, te koop via onze eigen webshop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in