Quilt & Zo 58 (ook online)

0
2743

Een nieuw jaar is van start en dit jaar belooft weer een prachtjaar te worden, waarin we veel met onze handen bezig zijn, ons verdiepen in leuke technieken en natuurlijk veel quilts maken. In deze eerste editie, van het jaar 2019, vind je ook weer frisse en vrolijke projecten om mee aan de slag te gaan. En ben je benieuwd naar wat de sneakpeek uit de vorige editie nou echt gaat worden? Kijk dan maar eens op pagina 15.

Voor fleurige bloemen aan de muur blader je naar pagina 68. Je hebt vast nog wel wat reststoffen liggen. Die kun je goed gebruiken voor de deken op pagina 22. En ben je toe aan een nieuwe tas? Op pagina 74 staat een mooie donkerblauwe shopper, die ideaal is om mee op stap te gaan. Of misschien is de mand van pagina 12 wel wat voor jou.

In deze uitgave vind je ook veel inspiratie. Zo laten we je kennismaken met Jude Kingshott en haar unieke Shibori-werkstukken op pagina 34 en schrijft Simone Streicher over haar nieuwe long-arm naaimachine. Kijk maar eens op pagina 56. De laatste tijd kreeg de redactie veel inzendingen van lezeressen die hard aan de slag zijn gegaan met projecten uit de uitgaven. Super leuk! Daarom vonden wij het tijd om deze mensen eens in het zonnetje te zetten. Deze quilts bewonder je op pagina 24.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in