Voor de lezer, door de lezer

0
1084

Ken je de quilt ‘Vera Smeralda’ uit Quilt & Zo 49 nog? Liduine van Bommel is hiermee aan de slag gegaan en is trots op wat ze gemaakt heeft. En terecht ook!

“Elke keer als ik een Quilt & Zo ging halen (tegenwoordig heb ik een abonnement) moest ik hem in de winkel natuurlijk al doorbladeren. In Quilt & Zo 49 kwam ik dan ook de quilt van Vera Smeralda tegen en ik was er direct helemaal weg van. Met open boekje naar huis gelopen, gelukkig nog net op tijd een lantaarnpaal gezien en met oversteken ook al niet goed opgelet, maar wat wil je als je zoiets onder ogen krijgt. En toen: hoe kom ik aan alle grijze  tofjes? Groen past helemaal niet in mijn kamer en dan de afmeting: veel te groot! Maar zoals je ziet, heb ik genoeg grijze stofjes bij elkaar gescharreld. Rood, geel en oranje had ik nog liggen. En tja, dan toch maar een stuk van de zij-, boven- en onderkant eraf. En zie hier, het resultaat!”

Ook in Quilt & Zo met jouw quilt? Stuur een foto naar quiltenzo@uitgeverijscala.nl en wie weet zie jij jouw werk terug in één van onze uitgaven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in