Quilt & Zo op Readly

Al je favoriete magazines online lezen? Download dan gratis de app van Readly!

Met Readly krijg je niet alleen toegang tot alle uitgaves én Specials van Quilt & Zo, maar ook onbeperkt toegang tot meer dan 3.000 magazines uit binnen- en buitenland! Zo is het de Spotify van online tijdschriften.

Als dat al niet genoeg is, kan je de Readly app nu als lezer van Quilt & Zo de eerste maand voor maar € 0,99 uitproberen! Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd voor € 9,99 per maand.

Alle tijdschriften kan je zowel online als offline lezen, downloaden en bewaren, met magazines in 34 categorieën, waaronder: Craft & DIY, Food & Drink en Hobbies. Extra fijn is de zoekfunctie die zowel op onderwerp als op de naam van magazines zoekt. Hiermee vind je naast Quilt & Zo ook alle andere titels van Uitgeverij Scala, zoals Aan de Haak, Creëer Magazine en HobbyHandig. En je leest niet alleen de nieuwste edities, maar ook de eerdere uitgaven van al onze tijdschriften! Heel handig, aangezien je je account kan delen met (maximaal) 4 anderen. Voor de (klein)kinderen kun je zelfs een profiel met ouderlijk toezicht aanmaken.

Dat is een hele hoop om te quilten, craften en meer. Ga nu naar nl.Readly.com en probeer het!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in