Quilt Midweken van Quilter’s Home

0
2546

Quilter’s Home is een aanbieder van Patchwork- en Quiltmidweken in Nederland. Sinds meer dan 15 jaren worden deze Midweken al georganiseerd op Texel. Vanaf 2018 gaat dat plaatsvinden in het midden van het land.

Jaarlijks komen zo’n 200 quilters, verdeeld over een 12-tal Midweken uit het gehele land en voor een deel ook uit het buitenland bijeen om zich onder leiding van Ineke Vaillant een kleine week bezig te houden met hun grote hobby.
In de Midweken wordt telkens een 5-tal projecten, doorgaans gebaseerd op verschillende technieken aangeboden. De deelnemer mag een of meer projecten uitzoeken om tijdens de Midweek te maken. Het komt ook voor dat deelnemers een eigen project ter hand neemt.

Kenmerkend voor de Midweken van Quilter’s Home is dat een groot gedeelte (>70%) van alle deelnemers elk jaar of sommigen zelfs twee keer per jaar mee doen.

In de groepen is dan ook sprake van een grote mate van saamhorigheid, waardoor onderlinge contacten vaak ook buiten de Midweken blijven bestaan.

De Midweek is ondergebracht in een zeer goed hotel; het arrangement is gebaseerd op volledige verzorging (hotelkamer naar keuze en ontbijt, lunch en diner).

Voor meer informatie zie de website www.quiltershome.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in