De nieuwe website van Quilt & Zo is live!

0
1746

Hoera! De nieuwe website van Quilt & Zo is live en daar zijn we super trots op! Op de website zijn een aantal dingen nieuw. Een van de belangrijkste kenmerken is het online archief! Iedere abonnee van Quilt & Zo heeft toegang tot het online archief waarin je alle uitgaven van Quilt & Zo online kunt inzien. Vanaf uitgave 37 kun je de patronen gemakkelijk downloaden en printen! Neem ook zeker een kijkje in onze shop waarin je Quilt & Zo 30 t/m 42 kunt bestellen, net als alle specials van Quilt & Zo.

Op de website vind je het laatste nieuws over jouw hobby, blijf je op de hoogte van aankomende evenementen en bekijk je leuke quiltwinkels bij jou in de buurt! Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Een extra aanvulling is de pagina doen. Hier vind je alle projecten uit de afgelopen Quilt & Zo uitgaven, ondergebracht in categorieën zoals accessoires, kussens, plaids, muurquilts, tafellopers en kinderen & baby’s. Handig als naslagwerk!

Natuurlijk kun je op de nieuwe website ook gemakkelijk een (cadeau)abonnement afsluiten en contact opnemen met Quilt & Zo. Veel plezier met deze nieuwe website!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in