Handwerkatelier JOOKIES viert vijf jarig bestaan in Eibergen

0
1790

In februari bestaat handwerkatelier Jookies vijf jaar. Eigenaresse Joke Leerink viert dit met verschillende demonstraties, workshops en acties in februari. Het atelier aan de Nieuwstraat 71 is van woensdag tot en met vrijdag van 13.30u tot 17.00u geopend. Een ieder kan een kijkje komen nemen naar de demonstraties en zich laten informeren over de workshops.

Joke werkt al ruim dertig jaar als professioneel handwerklerares. Ze is begonnen met het geven van cursussen in het maken van beren. Inmiddels zijn de quilt cursussen hier ook aan toegevoegd. Ook aan de online klant wordt gedacht. De acties in het handwerkatelier zullen tevens op de website van Jookies te zien zijn. Als extraatje kun je de demonstratie ‘English paper piecing’ op woensdag 13 februari vanaf 14.00u live volgen via Jookies’ Facebook pagina.

De toegang tot het atelier en de demonstraties zijn gratis toegankelijk. Voor alle informatie over het programma en de acties kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief of hou de website in de gaten.

Thema’s programma
1 t/m 8 februari: kartonnage
9 t/m 15 februari: English paper piecing
14 februari: verrassingsworkshop ‘blind date’
16 t/m 22 februari: stoffen en boeken van Jo Morton 20 februari: Bee
23 t/m 28 februari: stempelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in