Handwerk en quiltdagen

0
1555

Materialen, workshops en de grootste textiele kunsttentoonstelling van Nederland!

Kom komend najaar naar de Handwerk en Quiltdagen in Nieuwegein, raak geïnspireerd en geniet van de gezellige sfeer! Van 23 t/m 25 november kun je in de Beursfabriek bij maar liefst 85 winkeliers inkopen doen. Liefhebbers van quilten, patchwork, vilten, breien, haken, borduren, weven, spinnen en zelfmaakmode kunnen hun hart ophalen!

Er zijn dit jaar weer vele uiteenlopende workshops en demonstraties om aan deel te nemen. De nieuwste technieken en laatste trends komen uitgebreid aan bod. Kijk mee over de schouders van de professionals, kies een workshop die bij je past en doe mee! Niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend gezellig.

Alleen op de Handwerk en Quiltdagen kun je na het winkelen nog urenlang inspiratie opdoen op de grootste textiele kunsttentoonstelling van Nederland! Meer dan 80 kunstenaars tonen beeldende kunst van textiel, waarbij technieken als quilten, vilten, weven, breien en borduren worden ingezet om maatschappelijke, maar ook persoonlijke thema’s uit te dragen. Met exposities van onder meer Hilde van Schaardenburg, Irene van der Wolf, Mary Poppelier, Mariëlle van den Bergh, Liesbeth Godrie, Geskea Andriessen, Jantine Hos, Lia Meiborg, Mariëlle Huijsmans en Suze Termaat.

Kijk voor het volledige programma op www.handwerkenquiltdagen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in