Home Blog

Quilt & Zo op Readly

Quilt & Zo op Readly
Al je favoriete magazines online lezen? Download dan gratis de app van Readly! Met Readly krijg je niet alleen toegang tot alle uitgaves én Specials van Quilt & Zo, maar ook onbeperkt toegang tot meer dan 3.000 magazines uit binnen- en buitenland! Zo is het de Spotify van online tijdschriften. Als dat al niet genoeg is, kan je de Readly app...

Stitch & Quilt 86 ( ook online )

Voor je ligt de nieuwe Stitch & Quilt Kerstspecial, die bol staat van prachtige projecten in uiteenlopende sferen. Van traditioneel tot super modern, onze ontwerpers hebben aan iedereen gedacht. De redactie is enorm trots op de mooie mix van Stitch & Quilt projecten. Maaike Bakker heeft unieke kerstkaarten ontworpen en natuurlijk zijn daarvan de benodigde stoffen ook te koop. Tevens...

Kerstquilt

Kiezen is soms moeilijk. Werken met de hand of de naaimachine? Borduren of quilten? Daarom is in deze kerstquilt zowel het borduren met de hand als blokken maken op de naaimachine verwerkt Dit project is van Corrina Kleter. All-in en online abonnees lezen het hele artikel hier. Geen abonnee? Word nu lid of bestel het magazine via Hobbyou.   

Thee adventskalender

Hoe leuk is het om een thee-adventskalender te maken en cadeau te geven? Je kunt de onderdelen direct in de boom hangen maar aan een koord of lint ophangen is ook een optie. Dit project is van Ria Zandbergen. All-in en online abonnees lezen het hele artikel hier. Geen abonnee? Word nu lid of bestel het magazine via Hobbyou.   

Kerstengel

Maak deze mooie engeltjes voor jezelf of om cadeau te geven. Voor wie geen borduurmachine heeft, zijn deze engeltjes ook met de naaimachine te maken. Door middel van vouwen zet je ze eenvoudig in elkaar. Dit project is van Mirjam van Beek. All-in en online abonnees lezen het hele artikel hier. Geen abonnee? Word nu lid of bestel het magazine via Hobbyou.   

Quilt je kerstkaarten

Heel speciale mensen stuur je natuurlijk een heel speciale kaart, in dit geval: een kaart van stof! Stop de kaart dan niet in een envelop, maar zet naam, adres en woonplaats op de achterkant, schrijf er een persoonlijke boodschap bij en plak er een postzegel op. Dat maakt het versturen extra spannend en het ontvangen nog leuker: de ontvanger...

Winterwonder

Dit geborduurde winterlandschap bestaat uit drie afzonderlijke ringen. De drie sleuven in de houten standaard zorgen ervoor dat de ringen mooi achter elkaar kunnen staan waardoor diepte wordt gecreëerd. Dit project is van Hennie Teunisse. All-in en online abonnees lezen het hele artikel hier. Geen abonnee? Word nu lid of bestel het magazine via Hobbyou.     

Onmogelijke sampler serie

In deze Stitch & Quilt 87 laten we deel 1 van deze quilt zien. Er volgen in 2024 nog 3 onmogelijke figuren. Dit artikel komt onder voorbehoud in Stitch & Quilt 87. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee!

3D-bloemen aan de muur (deel 1)

Bloemen zijn onmisbaar in elk interieur. Het boeket wat we hier laten zien is wel heel bijzonder, maar dat houden we nog even geheim. Dit artikel komt onder voorbehoud in Stitch & Quilt 87. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee!

Downloaden van patronen

Vanaf deze editie van Stitch & Quilt bestaat de mogelijkheid om borduurmotieven, naaipatronen en tekeningen op ware grootte te downloaden en uit te printen. Bij elk artikel wordt er via een icoontje vermeld waar het patroon te vinden is: op het werkblad, via de download of beide. Via de genoemde code is dan het patroon te downloaden. Hierbij de...

Stitch & Quilt 85 (ook online)

Met trots presenteren wij de eerste vernieuwde editie van Stitch & Quilt. Stitch at home en Quilt & Zo gaan vanaf deze editie samen verder onder de naam Stitch & Quilt. Dit betekent dat je de vertrouwde projecten en patronen die je gewend bent, blijft ontvangen en dan aangevuld met nog meer creatieve ideeën en inspiratie. In deze editie vind je...

Grappige placemats

placemats
Ervaar de vreugde van het zelf maken van placemats voor een onvergetelijk (kinder)feestje! Borduur een placemat en geniet van een creatieve en plezierige activiteit. Dit project is van Ingrid Weygers. All-in en online abonnees lezen het hele artikel hier. Geen abonnee? Word nu lid of bestel het magazine via Hobbyou. 

Zomerse doodle bloemen

bloemen doodle
Fleur jouw tassen op met de vrolijkste bloemen met de felste kleuren, bij deze motieven kun je de kleinste restantjes stof gebruiken! Dit project is van Maud Hergarden-van Lieshout. All-in en online abonnees lezen het hele artikel hier. Geen abonnee? Word nu lid of bestel het magazine via Hobbyou. 

Volg ons op social media

1,326FansLike
150VolgersVolg

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!